Nem túl korai még? Dolgozni vitte kéthónapos csemetéjét Jack Osbourne

Jack Osbourne kisbaba munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jack Osbourne nem tud meglenni pici lánya nélkül.

A pici Pearl Clementine Osbourne alig múlt kéthónapos, máris dolgozni ment édesapjával. A büszke apuka azért persze egész nap gondját viselte a tündéri kislánynak - a róluk készült képeket pedig rögtön feltette közösségi oldalára.

www.twitter.com
www.twitter.com

A pici Pearl persze még nem sokat érzékelt a körülötte zajló dolgokból, ráadásul elég nyugodt baba, így nem sok vizet zavart édesapja irodájában. A kislány így életében először világot látott, ehhez pedig pöttyös rugdalózót és türkiz fejpántot viselt. Jack egyébként már pár hete a Hello! magazin címlapján megmutatta lányát - a képet itt nézheted meg.

Jessica Simpson megmutatta magát a szülés utánhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120614-jessica-simpson-megmutatta-magat-a-szules-utan.htmlIzgalmas programok a gyerekeknek - Ha nem tudsz mit kezdeni a kicsivel nyáronhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120614-izgalmas-programok-a-gyerekeknek-ha-nem-tudsz-mit-kezdeni.htmlMegszületett az Így jártam anyátokkal sztárjának babája - Nézd meg a cuki kezecskéjét!http://www.life.hu/anyaskodj/20120613-megszuletett-az-igy-jartam-anyatokkal-baba-alyson-hannigan-tul-van.htmlAz első búcsú a gyerektől - Így kezeld, hogy ne törjön össze a lelkedhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120613-az-elso-bucsu-a-gyerektol-igy-kezeld-hogy-ne.htmlVintage fotókon a 23 éves sztárcsemete apró fia - Elragadó a fiatalúrhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120612-vintage-fotokon-a-23-eves-sztarcsemete-peaches-geldof-apro-fia.htmlKedélyjavító és vitamindús: te megennéd a méhlepényed?http://www.life.hu/anyaskodj/20120611-kedelyjavito-es-vitamindus-te-megenned-a-mehlepenyed.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.