Chris Hemsworth Thor Elsa Pataky
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Chris Hemsworth, az isteni Thor megformálója mostanában mindig akciósztárt alakít, a valóságban azonban lágyszívű édesapa, akit bármikor kenyérre ken pici lánya, India Rose.

A huszonnyolc éves, igen jó testű, nagyon szexi Chris csak pár hónapja lett apuka, de már most képtelen elszakadni kislányától. Nemrég az ausztrál sármőr feleségével, Elsa Pataky-val és anyósával, Cristinával töltött pár napot Madridban, és amíg a lányok shoppingoltak, a sztár vigyázott a picire. Az őket megpillantó asszonyok pedig csak olvadoztak: Chris a spanyol fővárosban járta az utcákat, izmos karjaiban pedig ott pihent aprócska lánya. A róluk készült képeket itt nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A harmincöt éves Elsa is pompásan néz ki: alig két hónappal a szülés után ismét bomba formában van. Chris és nála hét évvel idősebb kedvese 2010-ben házasodtak össze. Chris ausztrál, Elsa édesapja spanyol, anyja pedig magyar-román származású.

Tudj meg minden érdekeset már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.