Mulholland Drive David Lynch szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mulholland Drive rendezője, David Lynch és felesége, Emily Stofle első közös gyermeküket várják.

Bár David Lynch már 66 éves, a kor nem érdekli, és boldogan várja a pici augusztusi születését. "A pár nagyon izgatott, és már alig várják az újszülöttet"- nyilatkozta a házaspár sajtósa.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Lynch-nek már van három gyermeke a korábbi kapcsolataiból. Felnőtt, szintén rendező lánya Jennifer Chambers Lynch, fia, Austin Jack Lynch harmincéves, Riley Lynch pedig húszéves. Lynch és neje, Emily 2006-ban ismerkedtek meg, és 2009 februárjában házasodtak össze. Az asszony évtizedekkel fiatalabb férjénél.

Át akarták verni a rajongókat: pénzt próbált kicsalni a Quantum XXL közönségétől egy fiatalhttp://www.life.hu/szorakozz/20120710-visszaeltek-a-quantum-xxl-nevevel.htmlHollywood legdrágább válásaihttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120709-hollywood-legdragabb-valasai.htmlKárász Róbert: "Felvállaltam ezt a döntést"http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120709-karasz-robert-felvallaltam-ezt-a-dontest-egy-kave-szily.htmlMegszületett Sienna Miller első gyermekehttp://www.life.hu/szorakozz/20120708-megszuletett-sienna-miller-elso-gyermeke.htmlScarlett Johansson kiütötte Angelina Jolie-thttp://www.life.hu/szorakozz/20120708-scarlett-johansson-kiutotte-angelina-joliet-o-a-vilag-legjobban-fizetett.htmlÁrthat-e Tom Cruise válása a filmjeinek?http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120706-arthate-tom-cruise-valasa-a-filmjeinek.htmlA 7 legszexisebb sorozat - ezeket nézd a tévében, ha forró jelenetekre vágysz (18+)http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120706-a-7-legszexisebb-sorozat-ezeket-nezd-a-teveben-ha.htmlPucér feneket villantott a szexi magyar színészhttp://www.life.hu/szorakozz/20120706-pucer-feneket-villantott-a-szexi-magyar-szinesz-nagy-ervin.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.