Édes fotó Jessica Simpson kéthónapos kislányáról - Így sziesztázik a kertben

fotó rugdalózó Jessica Simpson kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jessica Simpson kislányának, Maxwell Drew-nak igazán nem lehet oka panaszra.

A mindössze kéthónapos kislány életstílusa igazán irigylésre méltó. A büszke anyuka, Jessica Simpson a napokban tett fel egy fotót a közösségi oldalára, melyen a bébi békésen pihenget egy igazán kényelmes kerti kanapén.

twitter.com/jessicasimpson
twitter.com/jessicasimpson

Maxwell baba láthatóan nagyon élvezi a helyzetet, de miért is ne tenné, hiszen mindenki imádja őt a környezetében. A pici lányt igazán trendi ruhácskákba öltöztették, csíkos rugdalózója nagyon édes. Jessica a napokban ünnepelte harminckettedik születésnapját, ahol legjobb barátai és kedvese is vele bulizott. Persze a szőkeség nemcsak a babájával, de más dolgokkal is foglalatoskodik: Jess minden vágya, hogy megszabaduljon a terhesség alatt felszedett kilóktól.

Tipp! Ilyen volt-ilyen lett Jessica Simpson. Kattints a galériáért!


Anyagi okok miatt elköltöztette gyermekeit Bagosi Alexa, az X-Faktor énekesehttp://www.life.hu/anyaskodj/20120716-anyagi-okok-miatt-elkoltoztette-gyermekeit-bagosi-alexa-az-xfaktor-enekese.htmlKire ütött a gyerek? 5 jel, amire nem érdemes alapoznihttp://www.life.hu/anyaskodj/20120716-kire-utott-a-gyerek-6-jel-amire-nem-erdemes-alapozni.htmlMegszületett a 42 éves színésznő harmadik gyermekehttp://www.life.hu/anyaskodj/20120716-megszuletett-a-42-eves-uma-trurman-szineszno-harmadik-gyermeke.htmlElső gyermekét várja a csontsoványra fogyott fiatal sztárhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120716-anne-hathaway-allapotos.htmlEgyszerűen tökéletes! Elragadó a legfrissebb képeken a világsztár kislányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120713-egyszeruen-tokeletes-elragado-a-legfrissebb-kepeken-a-vilagsztar-kislanya.htmlLe sem tagadhatnák, ki az apjuk: íme az Oasis énekesének fiaihttp://www.life.hu/anyaskodj/20120713-le-sem-tagadhatnak-ki-az-apjuk-ime-az-oasis-enekesenek.html"Egyetlen dologtól rettegtem csak" - Így szültem énhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120713-egyetlen-dologtol-rettegtem-csak-igy-szultem-en.htmlIlyen fotó talán még sosem készült Suri Cruise-ról - Végre mosolyogni is látjukhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120713-ilyen-foto-talan-meg-sosem-keszult-suri-cruiserol-vegre.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.