David Furnish Elton John apaság béranya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan megszületik Elton John és David Furnish második babája.

A pár korábban többször is hangoztatta, hogy szeretnének egy kistestvért kétéves fiuknak, Zachary-nak. Úgy tűnik, az álmuk valóra válik, bennfenntesek szerint ugyanis a két híresség ismét megkereste azt a béranyát, aki Zachary-t is világra hozta. Bár sem Elton, sem David nem erősítették meg a hírt, közeli ismerősök szerint a béranya az első trimeszterben jár.

AFP
AFP

"Elton és David ismét felbéreltek egy béranyát, hogy lehessen még egy gyermekük" - vallotta egy bennfentes. A pletykák minden bizonnyal igazak, hiszen mindkét apuka korábban többször nyilatkozta, nem akarják, hogy fiuk egyedül nőjön fel. "Nem akarom, hogy egyke legyen. Még nem tudom mikor, de biztosan akarunk neki kistestvért" - vallotta nem is olyan régen Elton John. A híres páros 2010-ben a baba születéséig titokban tudta tartani a dolgot, így nincs kizárva, hogy csak pár hónap múlva nyilatkoznak majd a témában.

A 38 éves Kate Beckinsale lánya már 13 éveshttp://www.life.hu/anyaskodj/20120723-a-38-eves-kate-beckinsale-lanya-mar-13-eves.htmlA beteg gyerekeken spórolnak? Az ombudsman is felszólalthttp://www.life.hu/anyaskodj/20120720-specialis-nevelesi-igenyu-gyerekek-kiseroi-nem-kaptak-utazasi-kedvezmenyt.htmlFél oldalára mozgásképtelen lett Dobó Kata - Súlyos mániája ráment az egészségérehttp://www.life.hu/anyaskodj/20120722-dobo-kata-rend-es-tisztasagmaniaja-rament-az-egeszsegere.html"Szülés után szinte azonnal megműtöttek" - Így szültem énhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120720-szules-utan-szinte-azonnal-megmutottek-igy-szultem-en.htmlTom Cruise beindult: perrel válaszol a róla szóló hírekrehttp://www.life.hu/anyaskodj/20120719-tom-cruise-beindult-perrel-valaszol-a-rola-szolo-hirekre.htmlTe emlékszel még Huncutkára? A |90-es évek gyereksztárja kisfiúnak adott életet - Fotóhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120719-te-emlekszel-meg-huncutkara-a-90es-evek-gyereksztarja-kisfiunak-adott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.