Édesanyja kiköpött mása Mel B kislánya

Mel B Disneyland Spice Girl
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mel B kislánya egy az egyben úgy néz ki, mint az énekesnő.
háromszor

Northfoto
Northfoto

Mindhárom lány nagyon élvezte a kis kirándulást a mesék birodalmába. Mel B középső lánya, Angel ezüst füleket kapott, legidősebb lánya, Phoenix fekete-fehér-piros pöttyös darabot viselt, de a legkisebb csemetéje, Madison volt a legédesebb. A csöpp lány haja épp úgy volt elkészítve, mint Minnie Mouse fülei, melyekbe édes hajgumikat tett Mel B. A pici nagyon bájosan festett, és meg kell állapítanunk, nagyon hasonlít híres anyukájára.

Mel B nem sokáig tartózkodik Los Angeles-ben. Napkon belül elutazik az olimpiára, ahol fellép majd egykori lánycsapatával, a Spice Girls-el.

Tipp! Az énekesnő mindent megmutatott! Kattints a képekért!



Nem létezik számukra az interneten kívüli világ: ők a C generációhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120725-nem-letezik-szamukra-az-interneten-kivuli-vilag-ok-a-c.htmlIsmét apai örömök elé néz a leghíresebb meleg párhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120725-ismet-apai-oromok-ele-nez-elton-john-es-david-furnish.htmlA 38 éves Kate Beckinsale lánya már 13 éveshttp://www.life.hu/anyaskodj/20120723-a-38-eves-kate-beckinsale-lanya-mar-13-eves.htmlA beteg gyerekeken spórolnak? Az ombudsman is felszólalthttp://www.life.hu/anyaskodj/20120720-specialis-nevelesi-igenyu-gyerekek-kiseroi-nem-kaptak-utazasi-kedvezmenyt.htmlFél oldalára mozgásképtelen lett Dobó Kata - Súlyos mániája ráment az egészségérehttp://www.life.hu/anyaskodj/20120722-dobo-kata-rend-es-tisztasagmaniaja-rament-az-egeszsegere.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.