40 ezer dollár a tandíj: ebbe az iskolába jár majd Suri Cruise

iskola Suri Cruise magániskola Katie Holmes Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Suri Cruise hamarosan iskolába megy, azt pedig korábban is sejthettük, hogy híres szülei nem íratják be akárhova a világ talán legismertebb sztárcsemetéjét.

Korábban arról szóltak a hírek, hogy az édesanyja, Katie Holmes katolikus iskolába küldi a hatéves Surit, végül azonban másképp döntött. Katie választása egy exluzív "világiskolára" esett, mely ugyanazt a színvonalat biztosítja mind az öt kontinensen - világszerte ugyanis húsz ugyanilyen iskola létezik. Ez pedig nem elhanyagolható tényező, hiszen Suri rengeteget utazik világsztár szüleivel.

avenues.org, AFP
avenues.org, AFP

A tandíj igen borsos: havonta több mint tízmillió forintba kerül, de megéri, hiszen Suri a legjobb körülmények között részesül a legigényesebb oktatásban. A The World School elnevezésű elitiskola órarendje olyan, hogy nem kell alkalmazkodni nyári szünethez vagy év közbeni vakációhoz. Suri székhelye a New York-i iskolában lesz, hiszen édesanyja is itt él, és apja is hamarosan lakást vesz a környéken. "Katie már rengeteget mesélt Surinak az iskola pihenőhelyeiről, a kosárlabdapályájáról, és arról a sok-sok tevékenységről, amire lehetőség van az intézményben. Suri pedig már nagyon izgul" - vallotta egy bennfentes az iskoláról, aminek még óriási tornatermei és röplabdapályája is van.

Az iskola abból a szempontból sem hagyományos, hogy a megszokott tárgyakon kívül az "élet dolgaira" is tanít. A hétköznapi dolgokat is oktatják: a gyerekek megtanulják, hogyan kell beosztaniuk az idejüket, és hogyan legyen meg az alapvető technikai képességük bizonyos dolgokhoz.

Tipp! Félisten az olimpián! Kattints a szexi képekért!



"Az ájulás szélén voltam" - Így szültem énhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120802-az-ajulas-szelen-voltam-igy-szultem-en.htmlEgy egyszerű eszköz, ami családokat és gyermekeket óv meghttp://www.life.hu/anyaskodj/20120802-a-jatek-mint-csaladepito-eszkoz-hatasa-a-gyermek-fejlodesere.htmlVajon kire hasonlít? Máris az internet sztárja Majka és Dundika kisfia, Mariánhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120802-friss-foto-majka-es-dundika-gyerekerol.htmlHaldoklik az egykori gyereksztárhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120802-reszkessetek-betorok-drog-miatt-fogy-macaulay-culkin-szenvedelye-halalahoz-vezethet.htmlTündéri csemetéivel bohóckodik a szexi sztárapukahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120801-sztarcsemetek-taborban-zsidro-tamas-es-kontor-tamas-is-taborba-kuldtek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.