Kristen Stewart gyereksztár Alkonyat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 22 éves Kristen Stewart életéből sosem látott képek kerültek elő.

Kristen körül áll a bál mostanában: az Alkonyat-filmek körüli hisztériára még legutóbbi botránya is rátett egy lapáttal. A fiatal színésznő ugyanis a Hófehér és a vadász című film forgatásán összeszűrte a levet a mozi családos rendezőjével. Az affért mindketten bevallották, de Kristen és kedvese, Robert Pattinson szakítottak. Ezek után nehéz elképzelni, hogy Kristen egy igazi, ártatlan, tündéri kislány volt, pedig mégis így van! A napokban ugyanis előkerült néhány fotó, melyeken a színésznő alig 14 éves - a képeket itt nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Miss Stewart 14 évesen játszott főszerepet 2004-ben a Beszélj! című filmben. A sztár barátnője és a film másik szereplője, Hallee Hirsh a következőket nyilatkozta a fiatal szépségről: "Kristen csodálatos, intelligens ember, és rengeteg önuralma van. Nagyon tetszik, ahogy a hírnevével bánik. Nagyon nehéz szerepe volt a filmben, de minden hiszti és ellenszegülés nélkül végezte a munkáját. Olyan volt, mint egy 14 éves lány, aki képes egy 35 éves nő fejével gondolkodni" - vallotta a lány.

Janicsák Veca attól tart, hogy egyedül maradhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120509-ferfira-vagyik-janicsak-veca-egy-kave-szily-noraval-a.htmlSzeld a habokat vaporettón - Titkos úti célok Olaszországbanhttp://www.life.hu/szorakozz/utazas/20120810-trieszt-maranello-murano-burano-torcello-cefalu-olaszorszag-titkos-uti.htmlBrad elvette Angelinát?http://www.life.hu/szorakozz/20120812-osszehazasodott-brad-pitt-es-angelina-jolie.htmlŐk voltak a legszebb magyar lányok az olimpián - ahogy egy pasi látjahttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20120810-londoni-olimpia-ok-voltak-a-legszebb-magyar-lanyok-pasiszemmel.htmlLetartóztatták a részegen rendőröket fenyegető Randy Travis countryénekesthttp://www.life.hu/szorakozz/20120809-letartoztattak-a-reszegen-rendoroket-fenyegeto-randy-travis-countryenekest.htmlHollywood macsói együtt sztriptízelnekhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120809-mozi-film-szorakozas-hollywood-macsoi-egyutt-sztriptizelnek-a-magic.htmlEljegyezték a szép színésznőthttp://www.life.hu/szorakozz/20120809-kate-boswort-szineszno-es-volegenye-michael-polish-filmrendezo.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.