Ikreket vár a csinos szőke énekesnő

ikrek Atomic Kitten terhes énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét terhes a 2004-ben feloszlott Atomic Kitten lánybanda egyik tagja, a 34 éves Jenny Frost. Az énekesnőnek van már egy négyéves kisfia korábbi vőlegényétől, ezúttal azonban ikreket vár.


Forrás: AFP
Forrás: AFP

Frost és Spiteri egy évvel azután kezdtek randizni, hogy az énekesnő lefújta korábbi eljegyzését. Gyermekének, Casparnak az apjával, Dominic Thrupp-pal, más néven DJ Dom T-vel édesanyja betegsége idején szakított az énekesnő.

Tipp! Az énekesnő mindent megmutatott! Kattints a képekért!


Így válassz játékot a gyermek életkorának megfelelően - Fejlesztheted velehttp://www.life.hu/anyaskodj/20120828-jatek-valasztasa-a-gyermek-eletkoranak-megfeleloen.htmlNem kell megtanulni kézzel írni? Amerikában már nem kötelezőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120829-nem-kell-megtanulni-kezzel-irni-amerikaban-mar-nem-kotelezo.htmlErős Antónia szerint a fedetlen kebel még mindig zavarba hozza az emberekethttp://www.life.hu/anyaskodj/20120828-eros-antonia-az-rtl-klub-hiradosa-szerint-zavarba-hozza-az.htmlFilmsztár lesz Angelina Jolie lányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120823-vivienne-joliepitt-angelina-jolie-szineszno-es-brad-pitt-szinesz-lanya.htmlBiztos, hogy a márkás a legjobb? - Így állítsd össze a tornazsákothttp://www.life.hu/anyaskodj/20120824-biztos-hogy-a-markas-a-legjobb-igy-allitsd-ossze.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.