A világ legkegyetlenebb leánykérése: halott vőlegény várta a menyasszonyt

orosz lánykérés menyasszony filmrendező vőlegény kegyetlenség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 30 éves orosz férfi megrendezte saját végzetét azért, hogy megkérje a barátnője kezét. A tetszhalál, melynek megszervezésére Alekszej Bykov egy komplett stábot alkalmazott, egy teszt volt, mellyel a férfi megbizonyosodhatott kedvese érzéseiről.

Az elszánt orosz egy filmrendezőt, egy forgatókönyvírót, egy kaszkadőrt és egy sminkest is felbérelt, hogy rendezzék meg számára a tökéletes autóbalesetet. Az volt a terve, hogy eljátssza a saját halálát, tesztelvén, hogy szerelme hogyan reagál majd a hírre.

Thinkstock
Thinkstock

A nagy napra a pár találkozót beszélt meg, ahová Alekszej értelemszerűen nem ért oda. Amikor a lány meglátta az összetört autókat, a roncsokat, a füstöt és vérbe fagyott szerelmét, azonnal zokogni kezdett. Hogy a történet még hihetőbb legyen, az álmentős még oda is lépett hozzá, és közölte vele, hogy a társa valóban életét vesztette a balesetben.

Irena őszinte könnyeitől a ravasz Bykov visszatért a tetszhalálból, térdre ereszkedett és megkérte a lány kezét. "Annyira megijedtem" - mondta a fiatal menyasszony. "Azt akartam, hogy egy pillanatra átérezze azt, milyen lenne az élete nélkülem. Azt hiszem, bevált a trükk, de megígértem neki, hogy többé nem teszek ilyet" - vallotta később a vőlegény.

Irena és Alekszej a múlt héten meg is tartották esküvőjüket - írja a Daily Mail.

Nem bírod ki sírás nélkül! Íme, a legmeghatóbb lánykérés, amit valaha láttunkhttp://www.life.hu/szeress/20120623-nem-birod-ki-siras-nelkul-ime-a-legmeghatobb-lanykeres-amit.htmlLánykérés a körútonhttp://www.life.hu/life/galeria/20120214-kotottpalyas-szerelem-lanykeres-a-koruton.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.