Csalás és okirathamisítás miatt jelentették fel a magyar tévést

örökség tévés Eperke Anettka mostohagyermek csalás feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anettka mostohalánya 19 milliós örökséget perel Anettkától. Forgács Rezső lánya ugyanis nem nyugszik bele abba, hogy Anettka örököl mindent.

Fotó: MTI/Kovács tamás
Fotó: MTI/Kovács tamás

A tévés személyiség mélyen sértve érzi magát, mostohalánya ugyanis nemcsak, hogy megtámadta négy éve elhunyt apja végrendeletét, de feljelentést is tett okirathamisítás és csalás gyanújával. Eperke azt állítja, hogy a végrendeletet nem édesapja írta alá, ugyanis nem volt olyan állapotban.

Hogyan csinálja? Luxusszállodában pihen az adócsalással vádolt Győzikehttp://www.life.hu/hazitunder/20120728-luxusszallodaban-nyaral-az-adocsalassal-vadolt-sztar.html"Néha-néha nem árt egy kis csalás" - Így lett Zsanett duci lányból szexi csajhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120629-igy-lett-zsanett-egy-duci-lanybol-szexi-csaj.htmlCsalásra gyanakszik a VV sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120312-csalasra-gyanakszik-a-vv-sztarja-feco.htmlBeperelte a ValóVilág sztárját egykori barátja - VV Béci is fenyegetőzik!http://www.life.hu/legykepben/20120810-duki-beperli-egykori-baratjat-vv-becit-mert-a-valovilag-szereploje.htmlBeperelte Sharon Stone-t a kirúgott bébiszitterhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120524-beperelte-sharon-stonet-a-kirugott-bebiszitter.htmlÚjabb masszőr pereli Travoltát szexuális zaklatás miatthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120509-ujabb-masszor-pereli-travoltat-szexualis-zaklatas-miatt.htmlSúlyos mérgezést szenvedett az egykori James Bond felesége - Perelhttp://www.life.hu/hazitunder/20111007-sulyos-mergezest-szenvedett-az-egykori-james-bond-felesege-perel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.