Sugárzó kismama a magyar színésznő - Szülés óta először mutatkozott a képernyőn

színésznő Gryllus Dorka anyuka sztár kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gryllus Dorka színésznő, énekesnő 2012 márciusában adott életet kisfiának, Somának. A pici születése óta nem mutatkozott a nagy nyilvánosság előtt, nemrégiben azonban megtört a jég: Dorka az RTL Klub Csak csajok című műsorában szerepelt.

A színésznő és párja, Simon Kornél színész kisfia márciusban született. A hathónapos Soma a színésznő állítása szerint jó baba és a szüleit is hagyja pihenni. A színésznő - talán ezért is - remekül nézett ki az RTL Klub reggeli műsorában, amelyben Liluval beszélgetett. Az adás ideje alatt készített fotókon is jól látszik, hogy szinte sugárzott a boldogságtól és a kiegyensúlyozottságtól.

Forrás: RTLKLUB / Bársony Bence
Forrás: RTLKLUB / Bársony Bence

Gryllus Dorka egyébként négy évvel idősebb gyermeke apjánál, akivel egy színdarab próbáin szerettek egymásba. Hasonló dolog történt nemrég Szinetár Dórával is, aki nyár végén vált külön férjétől, Bereczki Zoltántól. Dorka már kétszer is volt házas: 2001-2006 között Geszti Péter felesége volt. 2006 és 2008 között pedig Boros András hitvese volt.

Forrás: RTLKLUB / Bársony Bence
Forrás: RTLKLUB / Bársony Bence

A Life.hu-n először! Exkluzív művészi kismamafotók az RTL Klub műsorvezetőjérőlhttp://www.life.hu/legykepben/20120918-dombovari-vanda-rtl-klub-musorvezetoje-pocakos-kismama-kepeket-keszitetett.htmlGyönyörű kismama az RTL Klub műsorvezetőjehttp://www.life.hu/anyaskodj/20120817-kerek-es-noies-egyre-tunderibb-az-rtl-klub-musorvezetoje-a.htmlKismama vagy? Segít a magnézium!http://www.life.hu/gyogyulj/20120517-kismama-vagy-segit-a-magnezium-magneb6.htmlKényelmes, divatos kismamanadrágok nagy pocakhozhttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20111221-kenyelmes-divatos-kismamanadragok-nagy-pocakhoz.htmlÍgy hordd régi ruháidat pocakosan is - Nem kell kismamaruhára költened!http://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20111109-igy-hord-regi-ruhaidat-pocakosan-is-nem-kell-kismamaruhara.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.