A lámpa is öltöztet - Íme a legaranyosabb lámpák a gyerekszobába

lámpa gyerekszoba stílus bútor lakberendezés gyerek dizájn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akár a sötétben érzi magát bizonytalanul, akár a tanuláshoz vagy játékhoz szükséges némi fény az őszi délutánokon, ezek a lámpák mindenképpen jó szolgálatot tesznek: üdítő színeikkel és játékos formáikkal feldobják a gyerekszoba hangulatát.

Ez a gyermek- és környezetbarát anyagokból készült biztonságos, lepkés lámpa az egyik legszebb dísze lehet a gyerekszobának.

www.massive.be
www.massive.be

A kalózos-sárkányos fali lámpa tökéletes lehet azoknak a gyerekeknek, akik még többször felébrednek éjszaka.

 www.dalber.com
www.dalber.com

A fiúszobába ideális repülős fém mennyezeti lámpa érdekességét csavart mintája adja, praktikusságát pedig a minden irányba forgatható lámpatestek.

www.dalber.com
www.dalber.com

Lányoknak viszont, főleg, ha már kisiskolások, ez az aranyos virágos asztali lámpa ajánlott, ami fali lámpával is kombinálható.

www.eglo.com
www.eglo.com

A legkisebbek szobájában is szükség van világításra, de a szörnyektől rettegő nagyobbacskáknál is jó szolgálatot tehet ez a ledes biztonságos éjjeli jelzőfény, mely biztosan nem melegszik túl, hiszen tíz perc után automatikusan kikapcsol.

www.ansmann.de
www.ansmann.de

Készíts személyre szóló tányéralátétet a kicsinek!http://www.life.hu/hazitunder/lakas/20120918-hogyan-legyek-jo-no-tanyeralatet-gyerekeknek.htmlFelejtsd el a cumit! - A legcukibb ajándékok babalátogatóbahttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20120910-a-legcukibb-ajandekok-ha-babalatogatasra-mesz.htmlBabát szeretnél? Segítsd elő a gyermekáldást a feng shuivalhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20120725-szerelem-es-csalad-teruletenek-erositese-a-feng-shuival-a-gyermekaldasert.htmlLakj a kedvenc filmedben! - Stílusvariációk Marie Antoinette-től Afrikáighttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20120208-lakj-a-kedvenc-filmedben-stilusvariaciok-marie-antoinettetol-afrikaig.htmlA hosszú, boldog párkapcsolat titka: így használd az ősi tudományt!http://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20120131-a-hosszu-boldog-parkapcsolat-titka-igy-hasznald-az-osi-tudomanyt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.