Hajtogass tárolót vállfából! Rend lesz a cipőid között

tartó otthon barkács vállfa cipő dekoráció lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár még néhány napig élvezheted a melengető napsütést, a nyári ruháknak és cipőknek ideje megfelelő téli búvóhelyet találni. Meglepő módon néhány vállfa segíthet ebben.

Szükséges eszközök:

- vékony, kézzel is könnyen hajtogatható fém vállfák
- drót elvágására is alkalmas kombinált fogó
- laposfogó
- fehér festékspray
- ízlés szerint szalag a díszítéshez

www.epbot.com
www.epbot.com

Így készítsd el!

A vállfából készült cipőtartó nem bír el túl nagy súlyt, a nyári papucsok, tavaszi balerinacipők tárolására viszont kiválóan alkalmas. Az akasztó kialakításához ráadásul sok eszköz és sok idő sem kell. Elsőként a kombinált fogó segítségével csippentsd le a vállfa alsó, vízszintes részét, majd a laposfogóval a vállfa felső akasztója felé csiga alakban hajtsd be az elvágott végeket. Ezután kézzel alakítsd a képen látható formára a vállfát.

A készre hajtogatott akasztókat érdemes festékspray-vel lefújni, hogy szépen mutassanak a szekrényben. A fehér festék a legjobb talán, hiszen ez a szín mindenhez passzol, de más árnyalatot is választhatsz - legfőképpen akkor, ha nem kívánod tovább díszíteni az akasztót. Ha azonban igen, akkor egyszerű masnit vagy éppen nyakkendőt idézőt is köthetsz rá szalagból. Kedvenc nyári cipellőid minden esetben jól mutatnak majd ezeken az akasztókon.

Részletesen itt láthatod, hogyan kell hajtogatni a vállfát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.