Így nézett ki 12 éves kamaszként az egyik legsármosabb színész

Ryan Gosling Christina Aguilera Walt Disney show sztárcsemete Justin Timberlake Britney Spears Mickey Mouse Club gyerekszínész Kanada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt eddig is tudtuk, hogy Britney Spears, Justin Timberlake és Christina Aguilera is a Walt Disney show gyereksztárjai voltak, de az mindenkit meglepett, hogy a szexis kanadai színész, Ryan Gosling is ott kezdte.

Ryan Goslingról, a legszexisebb filmsztárok egyikéről a napokban került nyilvánosságra egy videó, ahol 12 évesen beszél első igazi munkájáról. A kisfilmet a Daily Mail elevenítette fel, az interjúból pedig kiderült, hogy Gosling kamaszkorában Britney-ékhez hasonlóan táncolt, énekelt és színészkedett a Mickey Mouse Clubban.

Ryan Gosling és Justin Timberlake a Mickey Mouse Clubban:

A sztárcsemetének, akire anno az Egérfiú becenév is ráragadt, barátai is szülei is nagyon drukkoltak, hiszen 15 000 hozzá hasonló kisgyermekkel kellett megküzdenie a szerepért. Ők a fáradtságos meghallgatási folyamat alatt is végig mellette álltak, vicces beceneve miatt pedig várakozásai ellenére sem csúfolták.

A kis Ryan kisfiús mosolyát, a vele készült interjút, valamint a Britney-vel, Justinnal és Christina Aguilerával készült közös fotóját itt nézheted meg.

Elolvadunk tőle! Imádjuk Ryan Gosling felejthetetlen mosolyát és tökéletes testéthttp://www.life.hu/szorakozz/20120924-ime-a-crazy-stupid-love-cimu-film-romantikus-jelenete-ryan.htmlŐk az új álompár - Emma Watson és Ryan Gosling együtt?http://www.life.hu/szorakozz/20120911-emma-watson-szineszno-es-ryan-gosling-szinesz-egyutt-a-szurke.htmlClooney és Ryan Gosling lealázták a nőket - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20110929-clooney-es-ryan-gosling-lealaztak-a-noket-heti-stilusmustra.htmlTeljesen megvadult Britney Spears! Szokatlan külsővel sokkolta a rajongókathttp://www.life.hu/szepulj/20121015-teljesen-megvadul-britney-spears-enekesno-szokatlan-kulsovel-sokkolta-a-rajongokat.htmlÍme Britney, a szexi pophercegnőhttp://www.life.hu/szorakozz/20120906-britney-spears-amerikai-popenekesno-nagyon-szexisen-pozol-az-elle-magazin.htmlNemcsak szülinap, eljegyzés is! - Britney újra boldoghttp://www.life.hu/legykepben/20111219-ismet-eljegyeztek-az-amerikai-popdivat-britney-spearst.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.