Cipőszárító kavicsból - 5 perc alatt kész

otthon szárítás cipő dekoráció kavics előszoba lakás dizájn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyirkos, esős időben könnyű összesározni a bejárati ajtó környékét, kivéve, ha a cipődet kívül hagyod - vagy kavicsból készítesz szárítót számára.

Egy széles tálca, egy marék kavics

A kavicsból készült cipőszárító dekoratív és praktikus megoldás, csupán egy jó nagy tálcára van szükség hozzá, amelyre nemcsak egy, de legalább két pár cipő vagy gumicsizma ráfér. Arra azért ügyelj, hogy a tálca ne legyen lyukas, és lehetőleg fémet vagy műanyagot válassz, ami nem ereszti át a vizet. Itt láthatsz egy példát a műanyag kavicsokra.

Forrás: splashofsomething.com
Forrás: splashofsomething.com

Kavicsok terén, melyekkel aztán majd megtöltöd a tálcát, csupán az ízlésedre hagyatkozz: gyűjthetsz magad is színes-formás darabokat egy-egy hétvégi kirándulás alkalmával, de vehetsz üvegből készült díszkavicsokat is valamely lakberendezési áruházban (amennyiben például egyszínűekre vágysz). Egy dologra érdemes figyelni, mégpedig a méretükre: inkább a kisebb kavicsokat részesítsd előnyben, melyeken stabilan megállnak majd a cipők.

Forrás: splashofsomething.com
Forrás: splashofsomething.com

A Life.hu tippje:

A tálcát időnként borítsd ki, a kavicsokat mosd át és szárítsd meg, hogy elkerüld az esetleges dohos szagot.
Készíts gyümölcstálat bakelitlemezből!http://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121024-hogyan-legyek-jo-no-tarolo-bakelit-lemezbol.htmlDuplázd meg a konyhád okos tárolókkal!http://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121019-konyhai-tarolas-apro-konyhaban-trukkok-megoldasok.htmlCsomózz szőnyeget régi törölközőkből!http://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121019-furdoszoba-szonyeg-regi-torolkozo-ujrahasznositasaval.htmlLámpaernyő maradékokból - egy fillér sem kell hozzáhttp://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121019-lampaernyo-lampabura-keszites-hazilag-anyagmaradekokbol.htmlŐszi dekor: mutatós illatgyertya saját kezűleghttp://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121018-mutatos-illatgyertya-keszitese-sajat-kezuleg-oszi-napokra.htmlÍgy készíts ízléses dekorációt izzóból!http://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121017-kiegett-izzo-ujrahasznositasa-dekoraciokent.htmlHajtogass tárolót vállfából! Rend lesz a cipőid közötthttp://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121016-cipok-tarolasa-vallfa-segitsegevel-sajat-kezuleg.htmlNe félj a sötét színektől!http://www.life.hu/hazitunder/lakas/20101112-ne-felj-a-sotet-szinektol.htmlOlcsó, mégis mutatós: kosár csomagolópapírbólhttp://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121011-papir-kosar-keszitese-sajat-kezuleg-csomagolo-papirbol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.