Így nézett ki a világ egyik legbefolyásosabb asszonya 22 évesen

Chelsea Clinton fotók Amerikai Egyesült Államok külügyminiszter Hillary Clinton Bill Clinton politikus képek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hillary Clinton, az Amerikai Egyesült Államok külügyminisztere október 26-án ünnepelte 65. születésnapját. Ezen a napon a LIFE magazin sosem látott fotókat hozott napvilágra a politikusnőről.

Az Amerikai Egyesült Államok 67. külügyminiszteréről, Hillary Clintonról 65. születésnapját követően közöltek korábban még sosem látott, fekete-fehér képeket. A különösen őszinte fotókon a politikusnő feszülős, csíkos nadrágban és John Lennon stílusú napszemüvegben mosolyog a kamerába.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A sikeres karriert befutó Hillary illinoisi otthonában készültek a képek, 1969-ban, azután, hogy a fiatal lány megkapta a diplomáját.

Az egykori first lady 1970-ben találkozott férjével és a későbbi amerikai elnökkel, 1975. október 11-én pedig össze is házasodtak Arkansasban. 1980. február 27-én született meg lányuk, Chelsea Clinton.

A politikusnő fiatalkori képeit, valamint a Bill-lel és Chelsea-vel készült közös fotókat itt nézheted meg.

Űrhajóba költözik a szépséges modellhttp://www.life.hu/anyaskodj/20121026-futurisztikus-luxusingatlanba-koltozhet-a-modell-naomi-campbell.htmlRossz iskolát választottunk?http://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20121029-agressziv-tuneteket-produkal-vagy-visszahuzodo-lesz-az-a-gyerek-akinek.htmlErdélyi Mónika mesél az anyaság szépségeirőlhttp://www.life.hu/anyaskodj/20121029-erdelyi-monika-musorvezeto-mesel-az-anyasag-szepsegeirol.htmlHercegnőnek öltözött Angelina Jolie kislányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20121029-unikornishercegnonek-oltozott-a-sztarcsemete-angelina-jolie-kislanya-vivienne.htmlMérgező szobanövények, amiket kerülj elhttp://www.life.hu/anyaskodj/20121029-mergezo-szobanovenyek-ezeket-keruld-foleg-ha-gyermeked-is-van.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.