Praktikus asztalka zöldséges ládából

asztal otthon barkács kézművesség láda lakberendezés lakás dizájn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kis kreativitással szinte bármiből alkothatsz hasznos és praktikus eszközöket. Zöldséges ládából például kiváló asztalt készíthetsz a nappaliba.

Szükséges eszközök:

- négy darab, egyforma zöldséges láda
- csiszolópapír
- fa pác vagy festék
- ecset
- kerekek az aszta aljára
- csavarhúzó
- csavarok
- szögek
- kalapács
- nagyobb MDF lap

www.etsy.com
www.etsy.com

Így készítsd el!

A zöldséges ládákat először csiszold át csiszolópapírral, majd pácold be fa páccal. Pácolás után le is festheted a ládákat - akár mindegyiket más színnel -, de el is tekinthetsz tőle, ha kedveled a rusztikus stílust.

Az MDF lapból akkorára lesz szükség, melyen a képen látható módon elférnek a ládák. Utóbbiakat fektesd a lapra, és szögekkel rögzítsd. Végül fordítsd meg a már elkészült asztalkát fejjel lefelé, és csavarozz görgős lábakat az aljára, így a későbbiekben könnyebben tudod mozgatni. A négy láda közötti helyet középen például parafadugókkal is kitöltheted, amelybe vázát helyezhetsz, de akár szabadon is hagyhatod, úgy is jól mutat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.