Vállfából tároló: végre rend lesz az ékszereid között

nyaklánc tartó otthon barkács vállfa fülbevaló ékszer lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összegubancolódott nyakláncok, halmokban álló, sokszor fél pár fülbevalók - ismerős? Ha igen, akkor ez az ötletes ékszertartó neked való.

Szükséges eszközök:

- fa vállfa
- festék a kívánt színben
- repesztőlakk az antik hatás kedvéért
- ecset
- szivacs
- kampók

www.ispydiy.com
www.ispydiy.com

Így készítsd el!

A vállfát tisztítsd meg, majd fesd át a választott színnel. Ha kedveled az antik hatást, akkor használj repesztőlakkot - ezt hobbiboltban szerezheted be. Vidd fel a festékre, majd várd meg, míg teljesen megszárad. Ez idő alatt a lakk megrepeszti a festékréteget, így hozva létre az érdekes, antik felületet.

Ceruzával jelöld be a kampók helyét a vállfa alján, hogy egymástól egyenlő távolságra legyenek, majd csavarozd be őket a fába. Itt láthatod lépésről lépésre képekben, hogyan is kell elkészíteni. Ezután nincs más hátra, mint átköltöztetned az ékszereidet, és helyet találnod az antik ékszertartódnak - ami egyszerűen a falra akasztva is jól mutat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.