Így is gyönyörű! Fogszabályzót villantott a sztárcsemete

Willow Smith sztárcsemete fogszabályzás Will Smith Jada Pinkett-Smith Washington, D.C. Adele Skyfall
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Will Smith kislánya még csak 12 éves, de már látszik rajta, hogy különösen tehetséges és saját, kiforrott stílusa is van. Legutóbb például zöld tüsifrizurájával keltett feltűnést. Így persze nem meglepő, hogy Willow a fogszabályzóját is magabiztosan és szégyenérzet nélkül viseli.

Nem érzi magát feszélyezve Willow Smith attól, hogy fogszabályzót kell hordania. Bátran és büszkén mosolyog a képeken, melyek akkor készültek róla, amikor híres édesanyja, Jada Pinkett-Smith beszédet tartott a washingtoni Capitol Hillben. A magabiztos sztárcsemetéről készült fotókat itt nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az anya-lánya duó mindkét tagja igencsak érdekes összeállításban érkezett a szenátusi rendezvényre. Willow turbánt, kőkoptatott farmert, levendulaszínű felsőt és egy fekete blézert viselt, míg Jada egy mandarinszínű overállt választott.

Willow fogszabályzóval is büszkén néz a kamerákba, pedig sok hasonló korú gyermek egész biztosan kellemetlenül érezné magát. A sztárcsemetét azonban egyáltalán nem zavarja ez az apró tökéletlenség, videóiban is bátran mutogatja a stílusos vaskerítést. Pár hete például egy olyan kisfilmet osztott meg, melyben Adele Skyfall című dalából énekel pár sort, amit zongorával is kísér. Nézd meg a tehetséges kislány filmjét:

Gonosz arcot vág és furán krákog - Ördögnek hiszi gyermekét egy kolumbiai nőhttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20121114-ordogfioka-szuletett-az-edesanya-szerint-kolumbiaban.htmlNem tudták megállapítani az orvosok egy újszülött baba neméthttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20121109-az-orvosok-harom-honapig-nem-tudtak-megallapitani-egy-ujszulott-baba.htmlRendkívül veszélyes! Kutatók démonizálják a cumithttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20121109-sulyos-fertozeseket-okozhat-a-cumi.htmlKínozta a gyerekeket a kínai óvónő - Eldicsekedett a fotókkalhttp://www.life.hu/anyaskodj/ovisoklettetek/20121108-gyerekkinzo-kepeket-posztolt-a-kirugott-ovono.htmlRisza-szoknyában nem lehet gyereket szülnihttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20121108-4-abortusza-volt-annanak-prostitualtkent-nem-engedhette-meg-maganak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.