Tündéri kislányaival töltötte a délutánt a szexi apuka

séta Seraphina Affleck Ben Affleck Jennifer Garner sztárcsemete kislány apa Violet Affleck
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhozta az iskolából, majd fagyizni, uzsonnázni és hintázni vitte lányait a szexi színész, Ben Affleck. Jennifer Garner és kisfiuk, Samuel ezúttal nem csatlakoztak hozzájuk, így Violet, Seraphina és sármos papájuk igazi apás napot tarthattak.

Minden kívánságát teljesítette lányainak Ben Affleck, amikor együtt töltött egy délutánt a kicsikkel. A gyerekek hatalmas fagyit kaptak, Seraphina pedig még egy hot-dogot is kért. A családi nap itt még nem ért véget, hintázni is elmentek egy közeli parkba.

Northfoto
Northfoto

A hároméves Seraphina egy kicsit kaotikus, csíkos ruhácskát viselt pöttyös nadrággal, a hatéves Violet pedig búzavirágszínű iskolai egyenruhájában volt. A jóképű színész szürke kardigánt, farmert és bakancsot választott a sétához. Édesanyjuk, Jennifer Garner ezúttal nem tartott kislányaival és férjével. A színésznőt, aki pár hónappal Samuel születése után máris bombaformában volt, később a Los Angeles-i reptéren látták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.