930 millióért nem kell senkinek - Elárverezik Amy Winehouse házát

ház énekesnő elárverezés sztár lakás Amy Winehouse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elárverezik azt az észak-londoni házat, amelyben Amy Winehouse, a fiatalon elhunyt brit popdíva élete végén lakott, mivel 2,7 millió fontért (930 millió forint) nem találtak rá vevőt, legalábbis olyat nem, aki rendelkezett a szükséges anyagiakkal.

A McHugh&Co aukciósház hétvégi bejelentése szerint az észak-londoni Camden negyedben álló ingatlant - egy ikerház egyik felét - december 3-án bocsátják árverésre 1,8 millió font (620 millió forint) induló áron.

Forrás: AFP
Forrás: AFP



Az otthonában tavaly júliusban, 27 évesen holtan talált alkoholbeteg énekesnő három hálószobás házát májusban kezdte árulni a család, s bár több vevőjelölttel is megszületett a szóbeli egyezség, fizetni végül egyikük sem tudott. Az aukcióval azt akarják biztosítani, hogy csak az jelentkezzen vevőnek, akinek biztosan van elég pénze. A házat apa és lánya 2010-ben vásárolta körülbelül annyiért, amennyiért most eladásra kínálják. Az apa, Mitch Winehouse szerint azért akarják eladni, mert az üresen álló ház fenntartása túl nagy anyagi terhet ró a családra. A BBC szerint az árverési katalógus nem tartalmazza, hogy ebben a házban lakott és halt meg az énekesnő.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.