Courteney Cox Arquette David Arquette válás Jóbarátok sztárcsemete Jóbarátok-sztár Courteney Cox Miami
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmasat nőtt Courteney Cox kislánya, mióta utoljára láttuk. A nyolcéves Coco Miami Beachen töltött egy napot híres édesanyjával, a képekből pedig látszik, hogy a sztárcsemete egyre inkább az édesapjára hasonlít.

A 48 éves sztár éveken keresztül élt se veled, se nélküled kapcsolatban kislánya apjával, David Arquette-tel, majd végül 2010-ben, 11 év házasság után elváltak. Coco miatt persze igyekeznek jó kapcsolatot ápolni egymással, és tiszteletben tartani az együtt töltött időt. "Davidnek komoly szerepe van az életemben, de azt kell mondjam, most sokkal jobb a viszonyunk, mintha együtt maradtunk volna. Sokkal könnyebb megbeszélni egymással a dolgokat, jobban elismerjük és megértjük egymást" - mondta el a színésznő egy korábbi interjúban, ahol többek között arról is mesélt, hogy férje óta nem volt más férfival.

Forrás: Northfoto, AFP
Forrás: Northfoto, AFP

Cocót, aki látszólag egyre inkább hasonlít az édesapjára, mindenbe beavatták a szülei, nem titkolták előle, hogy szétválnak útjaik. "A gyerekek mindent tudnak" - mondta a sztár, aki emiatt végig őszinte volt kislányával. A tengerparton töltött nap képeit és a kis Cocót itt nézheted meg.

Courteney Cox fiatalságának titkahttp://www.life.hu/szepulj/20110414-cortney-cox-fiatalsaganak-titka.htmlNem szomorkodik többé David Arquettehttp://www.life.hu/legykepben/20110930-nem-szomorkodik-tobbe-david-arquette-uj-kedvese-christina-mclarty.htmlMegünnepelte válását David Arquettehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101123-valasat-unnepelte-a-szinesz.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.