Itt született Harry Potter! 780 millióért kelt el J. K. Rowling háza

ház regény Edinburgh Joanne Kathleen Rowling Harry Potter eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkelt J. K. Rowlingnak, a Harry Potter-történetek írójának korábbi háza Edinburgh-ban, az eladással megbízott ingatlanközvetítő több mint 2,25 millió fontért (780 millió forint) adta el.

A nyolc hálószobás viktoriánus ház az ingatlanügynökség leírása szerint elkülönülten áll egy nagy, mégis diszkrét, fallal körülvett angolkertben a város egyik legexkluzívabb részén. Az ügynökség honlapjára feltett hirdetésre a házról készült fotókkal több mint 16 ezren klikkeltek.

www.rettie.co.uk
www.rettie.co.uk

Kattints a képre, és nézd meg a házat belül is!

Az írónő férjével és három gyerekével élt ebben a házban, miközben a varázslófiú hét könyvből álló kalandsorozatának részeit írta. Rowling, akinek könyveiből már 450 millió példány kelt el, jelenleg egy másik ház tulajdonosa a városban, de vannak ingatlanjai Skóciában másutt, valamint Londonban is.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!

Ökoházaké a jövő - Így élünk majd 100 év múlva?http://www.life.hu/anyaskodj/20121123-energiatakarekos-okohazake-a-jovo-igy-lesz-sok-tizezerrel-kevesebb.html930 millióért nem kell senkinek - Elárverezik Amy Winehouse házáthttp://www.life.hu/anyaskodj/20121120-elarverezik-amy-winehouse-hazat.htmlÍgy vedd rá a családot a házimunkára!http://www.life.hu/hazitunder/20121019-szoktasd-hazimunkara-a-csaladot.htmlVálása után eladja 2 milliárd forintot érő házát Hilary Swank - képekkelhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20121002-valasa-utan-eladja-vagyonokat-ero-hazat-hilary-swank-kepekkel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.