sztármama családi nap Honor sztárcsemete korcsolyázás dadus London Jessica Alba Cash Warren
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról a Life.hu beszámolt, Jessica Alba kislánya, Honor Marie éppen olyan gyönyörű, mint híres anyukája. A 31 éves színésznő és idősebb lánya legutóbb közösen vásároltak, most pedig korcsolyázni mentek.

Sok időt tölt kislányával a gyönyörű Jessica Alba, aki legutóbb korizni vitte a kis Honort. A londoni Natural History Museum jégpályáján a dadus és egy nagy pingvin segítségével gyakorolt a kislány, édesanyja pedig rengeteg képet készített bukdácsoló gyermekéről.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

A sztármama büszkén figyelte és a pálya mellől bátorította Honort, aki fekete kabátot és lila sapkát viselt. Jessica ugyan nem lépett a jégre, így a kislányt minden alkalommal a dadus segítette fel.

A családi napról készült fotókat, melyre ezúttal Jessica férje, Cash Warren filmproducer és kisebbik lányuk, Haven nem kísérte el őket, itt tekintheted meg.

Will Smith gyönyörű kamasz lánya kopasz letthttp://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20121204-will-smith-lanya-willow-smith-kopasz-lett-amit-megdobbenve-vettek.htmlÍgy alakítod gondolataiddal a gyermeked sorsáthttp://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20121204-az-edesanyja-felelmei-szorongasai-mely-nyomokat-hagynak-a-meg-meg.htmlElsírta magát a kamerák előtt Ördög Nórahttp://www.life.hu/anyaskodj/20121204-ordog-nora-musorvezeto-eloszor-adott-interjut-a-terhessegerol-es-elsirta.htmlHajbakapott párja exével a szőke énekesnőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20121203-sajatjaikent-tekint-mostohafiaira-a-rehabot-is-megjart-enekesno-leann-rimes.htmlNe üvölts a gyerek előtt!http://www.life.hu/anyaskodj/20121203-veszekedesek-csunya-szavak-valas-elott-komoly-sebeket-lehet-ejteni.htmlEzek a legnépszerűbb nevek Katalin és Vilmos gyerekénekhttp://www.life.hu/anyaskodj/20121204-a-mary-es-a-john-a-legnepszerubb-nevek-katalin-hercegno.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.