Csőd szélén vegetál a Heti hetes sztárja

2012.12.09. 12:15

Mint a legtöbbünknek, Bajor Imrének is szembe kell néznie a válság anyagi hatásaival. Az utóbbi időben hirtelen elfogytak a lehetőségei, alig van fix bevétele, a színészt pedig nagyon megviselte a változás - írja Bajor közeli ismerőseire hivatkozva a Blikk.

Mégsem lesz több StandApó a Centrál Színházban - az ismert kabarészínészeket felvonultató előadássorozatban már bemutatkozni sem volt lehetősége Bajornak. Az Operettszínházban az egész évadban csak kétszer lép színre, igaz, még négy jelenése van decemberben a Karinthy Színházban, ám ez sem jelent biztos megélhetést. Állítólag drasztikusan csökkentették a gázsit az RTL II-re költözött Heti hetesben is.

RTL Klub/Sajtóklub

A korábban társaságban is mókamester Bajor befordult, alig mozdul ki, lelkileg képtelen feldolgozni a helyzetet - állította a bulvárlapnak egy ismerőse, megígérve, hogy ezentúl jobban figyelnek a színészre.

Húsevő baktérium támadta meg Schobert Norbithttp://www.life.hu/legykepben/20121209-schobert-norbi-magyar-fitneszguru-szivet-husevo-bakterium-pusztitotta.html Undorodva tesz eleget felesége kívánságának Joshi Bharathttp://www.life.hu/legykepben/20121206-joshi-bharat-vegetarianus-csak-felesege-csilla-reszere-vasarolt-hustde.html Érzelmi terrorban tartotta a fiát Gesztesi Károlyhttp://www.life.hu/legykepben/20121207-gesztesi-karoly-szinesz-gesztesi-mate-szineszt-a-fiat-erzelmi-terrorban.html Elzárták kedvesétől az ismert műsorvezetőthttp://www.life.hu/legykepben/20121204-iszak-eszti-musorvezetonek-a-viva-tv-musora-forgatasa-alatt-parja.html Pótapa lett a TV2 sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121207-vujity-tvrtko-a-tv2-musorvezetoje-weisz-fanni-siket-szepsegkiralyno-fogadott.html
Bajor Imreválságkarriersztárpénztelenségszínház