színésznő Bon Jovi sztárcsemete kislány Richie Sambora This is 40 Heather Locklear Los Angeles Ava Elizabeth Sambora Melrose Place
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmasat nőtt az 51 éves színésznő, Heather Locklear lánya, amióta utoljára láttuk. Ava Elizabeth Sambora még csak 15 éves, de máris kész nő, aki nagyon hasonlít gyönyörű anyukájára.

Együtt jelent meg Los Angelesben anya és lánya, a Melrose Place egykori sztárja, Heather Locklear és Ava. A sztármama egy piros, gyermeke pedig egy fekete miniruhát viselt a vörös szőnyegen. Mind a ketten nagyon csinosak voltak, a fiatal lány pedig egyértelműen örökölte édesanyja szépségét.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A gyönyörű, 15 éves lány édesapja Heather előző férje, Richie Sambora, a Bon Jovi együttes gitárosa. Híres szülei révén így egész biztosan nagy jövő áll előtte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.