lakásvásárlás otthon fényűzés Seal Los Angeles Barbados Rihanna énekesnő Heidi Klum Tom Brady Tom Cruise sztár Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rihanna most éppen nem vetkőzött le, hanem úgy döntött, megszabadul Beverly Hills-i házától és helyette vesz egy kétszer olyan drágát Los Angeles Pacific Palisades nevű elitnegyedében. A vityillóra közel 2,5 milliárd forintot költött.

A barbadosi énekesnő lecserélte korábbi otthonát, és úgy döntött, hogy leköltözik a tengerhez. A Pacific Palisades negyedben lévő, ezer négyzetméteren elterülő villához hét háló- és kilenc fürdőszoba, mozi- és játékterem, egy hatalmas medence, napozóterasz és bárpult is tartozik.

Northfoto, AFP
Northfoto, AFP

A színésznőnek - aki mostanában állandóan meztelenkedik - korábbi házában Jennifer Aniston és Tom Cruise voltak a szomszédjai. Új otthona közelében pedig Seal, Heidi Klum és Tom Brady élik életüket. A fényűző palotáról itt nézhetsz még képeket, valamint láthatod, hogy melyik házikóban élt 16 éves koráig az énekesnő Barbadoson.

Rihanna maga a megtestesült ártatlansághttp://www.life.hu/legytrendi/20121210-rihanna-maga-a-megtestesult-artatlansag-feher-ruhajaban.htmlAlul semmi! Szőrrel a lábai között pucérkodik Rihannahttp://www.life.hu/legykepben/20121209-rihanna-barbadosi-enekesno-szorosen-pucerkodik-majdnem-meztelen-a-hires-eloado.htmlRihanna: egy stílusikon születésehttp://www.life.hu/legytrendi/20121204-rihanna-egy-stilusikon-szuletese.htmlRihanna rákattant a vetkőzésrehttp://www.life.hu/szeress/20121126-felmeztelen-fotot-tett-fel-magarol-es-egykori-kedveserol-chris-brownrol.htmlKiderült, hogy Rihanna akar-e gyereket Chris Browntólhttp://www.life.hu/legykepben/20121115-rihanna-enekesno-elarulta-hogy-akar-e-gyereket-chris-browntol.htmlRihanna ismét meztelenkedikhttp://www.life.hu/legytrendi/20121114-rihanna-enekesno-meztelenkedik-a-gq-magazin-cimlapjan.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.