Anne Hathaway Nyomorultak adoptálás örökbefogadás színésznő Adam Shulman gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Anne Hathaway és Adam Shulman 2012. szeptember 28-án, négy év együttlét után házasodtak össze. Gyerekről egyelőre még szó sincs a fiatal pár életében, Hathaway azonban már az örökbefogadáson gondolkodik.  

A nyomorultak sztárja tizenhat éves kora óta vágyik az anyaságra, férjével ezért hatalmas családot terveznek. A 30 éves Anne a későbbiekben szeretne majd gyermeket szülni, de azt tervezi, hogy első kisbabája után örökbefogadna egy árva gyermeket is.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A színésznő, akit különösen megviselt a filmmusical forgatása, elmondta, hogy mindent meg akarnak majd adni gyermekeiknek és azt szeretnék, ha a kicsik különlegesnek éreznék magukat. "A férjemmel, Adammal meg is beszéltük, hogy nincs mire várnunk, itt az ideje családot alapítanunk" - nyilatkozta korábban a színésznő egy fotózás során, ahol számos hasonló korú, sikeres, Oscar-díj-várományos színésznő társaságában állt a kamerák elé.

Sztárok akkor és most - Nézegess képeket!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.