színésznő terhesség Katalin hercegnő érzéstelenítés szülés kim kardashian Brian Austin Green Megan Fox rosszullét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A reggeli rosszullétek nem kerülik el a várandós sztárokat sem. Katalin hercegnő levendulás keksszel próbálkozik, de Kim Kardashiant is megviseli a folyamatos hányinger. Nem volt ez máshogy Megan Fox esetében sem, az ő terhessége sem volt a kellemetlen tünetektől mentes. A színésznő egy talkshow-ban mesélt kisfia születésének körülményeiről.

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Megan Fox színésznő és szintén színész férje, Brian Austin Green kisfia szeptember 27-én látta meg a napvilágot. A sztárcsemete a Noah Shannon nevet kapta szüleitől. A sztár Jay Leno The Tonight Show című műsorában beszélt a reggeli rosszullétekről és arról, hogy azt hitte, az Alkonyat-filmek főszereplőjéhez, Bellához hasonlóan ő is vámpírgyermeket szül majd.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Emberfeletti volt, amit átéltem. Meg voltam győződve róla, hogy egy vámpírbabát fogok szülni. Az történt velem, mint Bellával a Twilight filmben" - vallotta a sztár. "Sejtettem, hogy nagyon kemény menet lesz, de amikor megindultak a fájások, rájöttem, hogy ezt nem fogom kibírni" - nyilatkozta korábban az amerikai színésznő, aki hiába szerette volna természetes úton megszülni gyermekét, a fájások teljesen elgyengítették és vajúdás közben érzéstelenítésért könyörgött orvosainak.

Külön érdekesség a kis Noah Shannon születésének kapcsán, hogy ugyanabban a kórházban és ugyanazon a napon született meg, mint Reese Witherspoon és Jim Toth kisfia, Tennessee James.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.