könyvbemutató terhesség Shakira énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shakira hasa már szép nagy. Erről mindenki meggyőződhetett hétfőn, amikor ellátogatott, sőt beszédet is mondott édesapja könyvének bemutatóján Barcelonában.

Az énekesnő párjával, Gerard Pique focistával látogatott el az At Wind And At Random című könyv bemutatójára, aminek írója William Mebarak, Shakira édesapja. Fekete flitteres ruhában, leggingsben, és magas sarkú csizmában jelent meg a kikerekedett hasú díva, az azonban látszik, hogy nem sok súlyt szedett fel pluszba, és az is, hogy jókedvvel viseli a terhességet.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Shakira, aki a könyv előszavát is írta, beszédet mondott a rendezvényen: "Barranquillában (kolumbiai város, a szerk.) az apám nem Shakira apja, hanem ott én vagyok William lánya, és ő a legjobb apa, akit kaphattam. A sarokkövem, a legjobb barátom, nemcsak a karrieremben, hanem az életemben is" - mondta a szép szavakat a büszke lány.
Shakiráék szeptemberben jelentették be, hogy babájuk lesz. Azóta a vicces apuka már egyszer elhitette a rajongókkal, hogy a baba meg is született, ám amint a fenti kép is mutatja, lakik még abban a pociban valaki.

Sztárok akkor és most - Nézegess képeket!



Szén-monoxid-mérgezés: erre figyelj!http://www.life.hu/anyaskodj/20130114-a-szen-monoxid-mergezes-tunetei-elojelei-mire-vigyazzunk.htmlJúliusban szül Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130114-juliusra-varhato-vilmos-herceg-es-katalin-hercegno-elso-gyermeke.htmlÍgy takarítsd el a havat hatékonyanhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130114-holapatolas-es-sozas-igy-takaritsd-le-hatekonyan-a-havat-a.htmlMegszületett Peller Mariann kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130114-peller-mariann-musorvezeto-megszulte-kisfiat-aki-a-kornel-nevet-kapta.htmlÍgy kerüld el a balesetet a havas utakon!http://www.life.hu/anyaskodj/20130114-hoeses-es-kozlekedes-igy-keruld-el-a-balesetet-a-havas.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.