Babaúszás - Valóban veszélyes a gyerekre?

baba fertőző betegség húgycső babaúszás fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A babaúszás rengeteg előnye mellett sajnos veszélyekkel is jár. Ilyen veszély lehet a húgyúti fertőzés. De nem kell megijedni, a betegség megelőzhető.
Kincsvadászat indul! Babaruhák fillérekérthttp://www.life.hu/anyaskodj/20121212-fix-aras-vasarlas-helyett-licitvadaszat-az-aukcios-oldalakon.htmlNem tudták megállapítani az orvosok egy újszülött baba neméthttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20121109-az-orvosok-harom-honapig-nem-tudtak-megallapitani-egy-ujszulott-baba.htmlÍme, a tíz legcukibb babavideó!http://www.life.hu/anyaskodj/20120711-ime-a-tiz-legcukibb-babavideo.htmlVigyázz! Ezért tilos a bolti gyümölcsjoghurt a babaétrendbenhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120503-vigyazz-ezert-tilos-a-bolti-gyumolcsjoghurt-a-babaetrendben.htmlNehezen jön össze a baba? A túlsúly is okozhatja!http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120313-nehezen-jon-ossze-a-baba-a-tulsuly-is-okozhatja.htmlVér nélkül született egy babahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120131-ver-nelkul-szuletett-egy-baba.htmlDr. Czeizel Endre: Így befolyásolható a baba nemehttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20120111-dr-czeizel-endre-igy-befolyasolhato-a-baba-neme.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.