Michael Bublé terhesség kisbaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két évvel ezelőtt kötötte össze életét a búgó hangú Michael Bublé szerelmével, Luisana Lopilatóval, és hamarosan apró lábacskák verik fel majd otthonuk csendjét.

Az argentin színésznő tegnap egy videóval csicseregte el a nagy hírt közösségi oldalán, mindenféle kísérőszó nélkül. Aki rákattintott, az láthatta, hogy a posztolt videó valójában egy ultrahangfelvétel. A háttérben Michael Bublé Haven't met you yet című száma szól, amit az akkor még csak barátnő státuszban lévő Luisanának írt.

"Köszönöm az összes barátomnak, hogy olyan boldogok, mint én, és hogy a legmelegebb öleléseket adják most nekem, és Istennek is szeretném megköszönni, hogy megadta nekem a legnagyobb boldogságot, ami egy nőnek csak megadathat" - írta ki egy másik közösségi oldalra a boldog kismama.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.