Anyukája alakját örökölte Heidi Klum kislánya

topmodell comb öröklés kislány Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heidi Klum legidősebb kislánya követheti anyukáját a kifutón. Úgy tűnik, minden adottsága megvan hozzá: már a parkolón is úgy lépdel át, mint a legnagyobb modellek.

A boldog pár, Heidi és Martin Kristen épp edzésre vitték a lányokat vasárnap, amikor lencsevégre kapta őket egy lesifotós. A lányok már a tündéri edzőszerelésükben voltak, amiben jól látszott, hogy Leni, a nagyobbik lány abszlút modell alkat - jó eséllyel követheti édesanyját a kifutón.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

A kis Leni pici sortjában, csíkos pólójában, térdig érő, rózsaszín tigrismintás zoknijában úgy tett, mintha a parkoló maga lenne a kifutó, ő pedig anyu kezét fogva a legszebb modell. És tényleg ő is volt a legszebb, hiszen anyu vasárnap reggel a laza szerelésre szavazott, ami azt jelentette, hogy barátja óriás kabátját vette fel. Vigyázz Heidi, mert a kislány már túlragyog rajtad!

Mit keres egy patkány a bébiételben?http://www.life.hu/anyaskodj/20130124-patkanytetem-a-gyumolcspureben-patkanymereg-a-vanilias-ostyaban-ezert-erdemes.htmlBájos 20-as anyukák a sztárvilágbanhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130121-szexi-20as-anyukak-a-sztarvilagban-nagyon-csinos-csifo-dorina-bagosi.htmlHetedik gyermekével terhes Angelina Jolie?http://www.life.hu/anyaskodj/20130126-angelina-jolie-szineszno-terhes-es-a-hetedik-gyermeket-varja-parjaval.htmlTiszta anyja! Nicole Kidman kislánya imádnivalóhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130124-nicole-kidman-ausztral-szineszno-es-keith-urban-enekes-kislanya-nagyon.htmlGombos Edina : "Alberto kisfiút kért"http://www.life.hu/anyaskodj/20130121-gombos-edina-musorvezeto-meselt-a-nevelesrol-es-a-csaladjarol-a.htmlBaba érkezik a Bublé családbahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130125-michael-buble-enekes-es-felesege-luisana-lopilato-kisbabat-varnak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.