Jersey Shore Snooki szülés valóságshow vajúdás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Némely valóságshow-sztár annyira komolyan veszi a szerepét, hogy még szülni is kamerák előtt szül. Kourtney Kardashian után Snooki is leadta szülésének minden mozzanatát a tévében.

A valóságshow-hercegnő, eredeti nevén Nicole Polizzi azt ígérte, hogy az ő szülésreality-je nem lesz megrendezett, hanem csak simán ott lesz egy kamera, amikor épp vajúdik.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nos, a kisbaba születése még megható is lehetne, ha túljutunk Snooki sikoltozásán és a kispapa, Jionni LaValle ostoba megjegyzésein, miszerint vajon rakhat-e zselét a kis Lorenzo hajába, és hogy ha Snooki sok csokit eszik, akkor kakaó fog folyni a melléből?

A szülés valójában már augusztusban történt. Snooki realityshow-ja az MTV-n fut, és a rajongók most már egy szülésélménnyel is gazdagodhattak. Vagy lehet, hogy picit szegényebbek lettek?

A SZÜLÉST ITT NÉZHETED MEG!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.