Így ismerheted fel, hogy öregszik a kutyád!

kutya hallás öregedés házikedvenc látás háziállat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kutya öregedésének számtalan viselkedési megnyilvánulása van, ennek nagy része nagyon hasonló az idősödő ember viselkedéséhez. Többek között ilyen az aktivitás csökkenése, az önkontroll hiánya, a hallás és látás funkcióinak csökkenése, valamint a figyelem- vagy a tanulási zavarok.
A túlsúlyos kutya rövidebb ideig él!http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130201-a-tulsulyos-kutya-elettartama-rovidebb.htmlKutyamérgezés: Így ismerd fel!http://www.life.hu/anyaskodj/20130201-kutyamergezes-tunetei-bagyadtsag-etvagytalansag-hasmenes-hanyas.htmlÍgy beszél hozzád a kutyád! Értsd meghttp://www.life.hu/anyaskodj/20130117-a-kutya-kommunikacioja-innen-tudhatod-mit-mond-kedvenced.htmlEzért veszélyes a tündéri kölyökkutyahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130117-orsofergessegre-a-kolyokkutyak-a-leghajlamosabbak-ami-az-emberre-is-veszelyes.htmlTélálló kutyaház: Így védd a kutyád a hidegtől!http://www.life.hu/anyaskodj/20121211-telallo-kutyahazzal-vedd-a-kutyad-a-hidegtol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.