öltözködés átváltozás Christian Bale szakáll
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékszel még a szexi, rejtélyes, frissen borotvált Christian Bale-re? Akkor gyorsan felejtsd el, mert újabban Mr. Batman a szőrös és ápolatlan oldalát helyezi előtérbe.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is! Ha pedig érdekel a sztárok stílusa és divatdöntéseik, neked való a StílusZsaru oldal!




Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Olyan, mintha a világsztár kissé besokallt volna a hollywoodi jóléttől, és lelakott külsejével tüntetne a sok csillogás ellen. Bale nemrég azt nyilatkozta, hogy a családjával töltött időt értékeli a legtöbbre: "A filmek nagyszerű dolgok, de később a családommal töltött időre fogok majd emlékezni, és nem a filmekre. Ez minden karakterem gyökere."

A színész mostanában tényleg folyton a családjával mutatkozik. Felesége, Sibi szája folyton széles mosolyra húzódik a közös képeken, kislányuk, Emmeline pedig apuci kiköpött mása. A legfrissebb képeket itt nézheted meg!

Megmutatta gömbölyödő pocakját Ördög Nórahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130219-ordon-nora-az-rtl-klub-musorvezetoje-terhes-es-megmutatta-gombolyodo.htmlTerhes a The Black Eyed Peas énekesnőjehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130218-elso-gyermekevel-terhes-a-the-black-eyed-peas-enekesnoje-fergie.htmlSzédületes fotókon a várandós modellhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130218-eva-herzigova-modell-csak-egy-gyonyoru-szandalt-visel-es-a.htmlSosem fog elindulni a baba, ha ezt adod rá!http://www.life.hu/anyaskodj/20130208-a-ruha-es-a-jatek-is-befolyasolja-a-baba-mozgasfejlodeset.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.