Anna Paquin ikrek sztárpár magánélet Stephen Moyer színészek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anna Paquin és Stephen Moyer nagyon ügyelnek arra, hogy babáikat és magánéletüket távol tartsák a reflektorfénytől, most azonban mégis sikerült őket lencsevégre kapni.

A True Blood sorozat szerelmespárja olyannyira óvta a piciket a nyilvánosság elől, hogy eddig még egyszer sem sikerült róluk fényképet készíteni, sőt a nevüket a mai napig nem árulták el. A múlt hétvégén azonban lencsevégre kapták őket.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto


A boldog család épp egy kaliforniai játékboltban nézelődött, amikor egy fotós megörökítette a pillanatot. A 30 éves színésznő a karjaiban tartotta 6 hónapos kisfiát, míg tündéri kislánya a babakocsiban pihent.
Anna és férje, a 42 éves Moyer 2010-ben házasodtak össze és azóta igyekeznek a háttérben maradni, kerülve a feltűnést. Néhány hivatalos eseményen azért megjelennek. Legutóbb például Paquin mutatta meg szülés utáni fantasztikus alakját Tom Ford koktélpartiján.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Mary-Kate Olsent eljegyezte Olivier Sarkozy?http://www.life.hu/legykepben/20130306-eljegyezte-marykate-olsen-szinesznotervezot-a-nala-16-evvel-idosebb-olivier.htmlZokogott Király Linda - Exkluzív!http://www.life.hu/legykepben/20130306-kiraly-linda-a-nagy-duett-sztarja-zokogott-a-meglepetestol.htmlMajdnem apa lett Kasza Tibihttp://www.life.hu/legykepben/20130306-kasza-tibor-magyar-enekes-byealex-magyar-enekest-parodizalja.htmlGanxsta Zolee bedobta kutyáit is a bizniszbehttp://www.life.hu/legykepben/20130305-gansxta-zolee-zenesz-es-ket-argentin-dogja-lett-az-arca.htmlEgy puszi miatt halt meg egy kéthónapos babahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130305-gyilkos-csok-edesapja-puszija-herpeszvirussal-fertozte-meg-a-kethonapos-csecsemot.htmlKislánya lesz Katalin hercegnőnekhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130306-katalin-hercegno-veletlenul-elarulta-hogy-kislanyt-hord-a-szive-alatt.htmlCicák viselkedési zavarral - Te vagy az oka!http://www.life.hu/anyaskodj/20130225-nevelesi-problemak-viselkedesi-zavarok-a-macskaknal.htmlÖsszebarátkozhat valaha a gyerek és az orrszívó?http://www.life.hu/anyaskodj/20130222-hogyan-baratkoztassuk-meg-a-gyereket-az-orrszivoval.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.