14 percig volt halott az újszülött

halál újjászületés csoda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes dolog történt a kis Jasmine Aiken-Burnikell-lel. A koraszülött baba 14 percig volt a klinikai halál állapotában, ám visszahozták az orvosok- írja a Daily Mail.

Még csupán 26 hetes terhes volt Jill Aiken, amikor beindult nála a szülés. A kismama rettenetesen megijedt, hiszen előző terhessége vetéléssel végződött. Ezúttal az orvosok még 5 napig képesek voltak késleltetni a szülést, ám amikor a kis Jasmine a világra jött, tragédia történt.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

A baba nagyon kicsi súllyal született meg, és nem vert a szíve sem. Az orvosok 14 percig próbálták újraéleszteni, mire a hősies küzdelem végén Jasmine szíve verni kezdett. A kicsi vérátömlesztést kapott, majd vizsgálatok sorát végezték el rajta, melyek megállapították, hogy a baba teljesen egészséges, nem szenvedett agykárosodást. Mint később kiderült, Jasmine azért került a klinikai halál állapotába, mert a szívén volt egy lyuk, ám ez önmagától beforrt. A szülők végül 11 héttel a szülés után vihették haza a kisbabát. "Isten ajándéka nekünk Jasmine. Boldog vagyok, hogy velünk maradt" - mondta el a Daily Mailnek az édesanya.

Nézd meg a kicsi Jasmine fotóit itt.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.