Michael Bublé pápa baba kisfiú ultrahangos vizsgálat Luisana Lopilato Ferenc pápa család szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kis kék ruhácskákat kell vennie Michael Bublénak. Kiderült, hogy a szexi hangú énekesnek és feleségének kisfia lesz. A sztár leszögezte: biztos, hogy nem az új pápáról nevezi majd el a kicsit.

Kisfiút hord a szíve alatt Michael Bublé felesége. Ahogy a Life.hu is megírta, az énekes és modell párja januárban kürtölték világgá, hogy gyerekük lesz. A pár most boldogan jelentette be a baba nemét az ultrahangos vizsgálat után. A kisfiú augusztusban érkezik majd.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Michael Bublé azóta nagyon izgatott: már keresgéli a neveket. Leszögezte viszont: bár szerelme, Luisana Lopilato argentin származású, mint az új pápa, aki a Ferenc nevet vette fel, biztosan nem így hívják majd a kisfiút. Csak nehogy sértődés legyen ebből otthon!

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.