alkoholfüggőség Lindsay Lohan Charlie Sheen filmforgatás színésznő drog börtön
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Börtönbe került Lindsay Lohan. A színésznő narancssárga overállba öltözött cellatársaival pózol. Közben apukája attól tart, hogy végleg elveszíti alkoholproblémákkal küzdő lányát.

Lindsay Lohan börtönben. A 26 éves színésznő mosolyogva vegyül el a narancssárga kezeslábasban lévő bentlakókkal, ám egyelőre csak egy showműsor kedvéért, ugyanis Charlie Sheen új produkciójához, az Anger Managementhez forgattak. Erről Lindsay az Instagramra posztolt egy vidám képet. A sors fintora, hogy a színésznőn a való életben már volt ilyen szerelés, amikor 2010-ben bevitték ittas vezetés miatt.

Forrás: Twitter/TVZNews
Forrás: Twitter/TVZNews

Nemrégiben pedig zárt elvonóra küldte a bíróság, mert megszegte próbaidejét. A sztár azonban addig nem megy rehabra, amíg nem ér véget a Coachella Music fesztivál, ahol még szeretne egy nagyon partizni. Ahogy a Life.hu is megírta, a színésznő nem bírja ki alkohol nélkül. Apukája aggódik is érte: attól tart, ha Lindsay így folytatja, egy éven belül meghal. A papa próbálna segíteni alkohol- és drogproblémákkal küzdő lányán, de ő nem kér belőle. Édesapja attól fél, hogy Lindsay úgy végzi, mint Amy Winehouse, aki 2011 nyarán halt meg. Az énekesnő 27 éves volt, a színésznő épp nyáron tölti be ezt a kort...

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.