Elindult a Szent Johanna Gimi közösségi oldala!

2013.04.12. 9:37

Ma elindult a Szent Johanna Gimi nagy sikerű könyvsorozatának közösségi oldala, az szjger.hu. Ha szeretnéd átélni a sorozat mindennapjait és szívesen barátkoznál a többi rajongóval, akkor neked is itt a helyed!

Egy gimi, ahová mindenki szívesen járna. Egy virtuális suli, ahová minden rajongó azonnal regisztrálna. Szent Johanna-rajongók, tanárok, osztályok, érdekességek, cikkek és rengeteg új barát - erről szól majd a Szent Johanna Gimi közösségi oldala.

Forrás: Life.hu

Ahol megvitathatod a könyvet. Ahol találkozhatsz a többi rajongóval és beszélhetsz a könyv írójával. Ahol te választod meg az ofődet és az osztályodat. Ahol segítséget kapsz, ha elakadtál a házidban. Ahol akár a kényes kérdéseidre is választ kaphatsz. Ahol játszhatsz, olvashatsz és barátkozhatsz. Ez az oldal neked szól.

Csatlakozz te is az szjger.hu oldalhoz, és vedd fel a kapcsolatot a többi rajongóval!

Te még nem tudod, mi az a Szent Johanna Gimi?
A Szent Johanna Gimi Leiner Laura nagy sikerű könyvsorozata. A történet főszereplője Rentai Renáta, aki az általános iskola befejezése után felvételt nyer egy budai francia tagozatos gimnáziumba, a Szent Johannába. A könyvmoly lány úgy dönt, naplóírásba kezd, amelyben megörökíti a kamaszlét nehézségeit és örömeit: az első barátokat, az első szerelmet és az iskolai élet mindennapi buktatóit és sikereit.
Leiner Lauratanárrajongóközösségi oldalSzent Johanna gimiiskoladiák