Barcelona CF kisfiú focistafeleség Shakira sztárcsemete énekesnő Gerard Piqué Milan Piqué Mubarak sztárfocista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rajongók legnagyobb örömére Shakira és Gerard Piqué nem rejtegetik a kis Milant. Sőt, a kolumbiai énekesnő hetente posztol egy újabb cuki képet a csöppségről. Nálunk pedig indul a "Milanbaba" rovat!

Legutóbb is Shakira posztolt egy tündéri képet a kis Milanról, akkor a kisfiú épp útvelet kapott. Most pedig, hogy elindult a The Voice, a zsűrimama a stúdióba is magával vitte a gyermekét. És ami még cukibb, hogy Milant a zenei tehetségkutatóhoz öltöztette.

Forrás: Facebook/Shakira
Forrás: Facebook/Shakira

A bociszemű kisfiú nemrég lett kéthónapos és nagyon szépen cseperedik. Legutóbb például elkísérte papáját a Barcelona stadionjába is. A csillogó szemű "Milanbabának" szerencséje van, hiszen egész biztosan jó géneket örökölt. A szeme már most a mamájáé, és reméljük, hasonlítani fog szexi papájára is, akiről egy különleges összállítást találsz a Napi hím oldalon.

Szülés után is szexi szirén Shakirahttp://www.life.hu/szepulj/20130328-shakira-kolumbiai-enekesno-megmutatta-szules-utani-tokeletes-alakjat.htmlHatalmas bociszemekkel nézelődik Shakira babájahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130322-shakira-es-gerarg-pique-kisfia-milan-ket-honapos-lett.htmlShakira kisfia Barca-mezben szurkolt apukájánakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130313-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-pique-mubarak-is-szurkolt.htmlShakira kisfia kiment a papája meccsérehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130211-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-pique-mubarak-kiment-az.htmlShakira babája puszit kap aputólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130205-shakira-kolumbiai-enekesno-es-gerard-pique-focista-babajarol-keszult-kep.htmlÍme az első fotó Shakira és Piqué kisfiárólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130124-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-pique-mubarak-elso-fotoja.htmlMegszületett Shakira babája!http://www.life.hu/legykepben/20130123-shakira-kolumbiai-enekesno-es-gerard-pique-focista-kozos-gyermeke-megszuletett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.