Nézd meg a csetlő-botló zsiráfbébit - videó

2013.05.22. 10:21

Új kedvence van a Fővárosi Állat- és Növénykertnek: egy kis zsiráf. Ahogy a Life.hu is megírta, a 170 centiméteres baba az anyaállat, Sandra névnapján született, május 18-án. Készült egy cuki videó az első lépteiről és hasra eséséről. Imádnivaló!

A zsiráfborjú jól van, rendesen táplálkozik, ahogy a mamával is minden rendben van, akinek ez volt az első ellése. Azt még nem tudni, hogy a pici pontosan milyen nemű, de valószínűleg nőstényről van szó.

Forrás: Youtube

A hosszúnyakút néhány napon belül már a látogatók is megcsodálhatják. Addig is nézzétek meg ezt a videót az újszülött első, csetlő-botló lépteiről. Annyira édes, ahogy összeakadnak a lábai és az anyukája szinte felnyalja őt a földről!


Forrás: [origo]Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebook-on is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!

 

Zsiráfbaba született Budapestenhttp://www.life.hu/legykepben/20130519-zsirafborju-szuletett-a-budapesti-allatkertben.html Cuki fotók a budapesti állatkert kiselefántjárólhttp://www.life.hu/life/galeria/20130221-fotok-a-kiselefantrol-a-fovarosi-allat-es-novenykert-kulso-kifutojan.html Hétfőtől láthatja a közönség a kiselefántothttp://www.life.hu/szorakozz/20130221-hetfotol-lathatja-a-kozonseg-a-kiselefantot-a-budapesti-allatkertben.html Cuki kisoroszlánok az állatkertbenhttp://www.life.hu/life/galeria/20130417-sztarok-adtak-nevet-az-allatkertben-februarban-szulett-kis-oroszlanoknak-haumann-1.html Oroszlán adott nevet a kisoroszlánnakhttp://www.life.hu/legykepben/20130417-sztarok-adtak-nevet-az-allatkertben-februarban-szulett-kis-oroszlanoknak-haumann.html
videószületésekzsiráfFővárosi Állat- és Növénykert