zuhanás óvoda öngyilkos Dél-Korea baleset Sopron kórház fal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két kisgyerek és egy felnőtt is megsérült, amikor leomlott egy válaszfal egy soproni óvodában. A két kicsit kórházba vitték. Dél-Koreában pedig egy öngyilkos zuhant egy kislányra. Nem tudták megmenteni.

Idehaza két gyerek és egy felnőtt megsérült, amikor leomlott egy belső válaszfal csütörtök délelőtt egy soproni óvodában. Egy hat méter hosszú, fél méter magas fal dőlt le. A kicsiket a helyi kórházba szállították. A Soproni Erzsébet Oktató Kórház sajtófőnöke későbbre ígért tájékoztatást az ügyben. Az MTI úgy tudja, most is vizsgálják a két kisgyereket.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Dél-Koreában pedig egy zuhanó öngyilkos ölt meg egy hétéves kislányt. A gyerek az apjával volt, amikor a tizedik emeletről ráesett a negyvenéves férfi. Az apróságot kórházba vitték, de már nem tudták megmenteni. A pasi azonnal meghalt - számol be az origo.

Beteges - gyerek helyett cápát szülne egy nőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130522-ai-hasegawa-japan-no-gyerek-helyett-inkabb-capat-vagy-lazacot.htmlNem jön a baba Beyoncénálhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130521-beyonce-ferje-jayz-tagadja-hogy-az-enekesno-masodik-gyerekukkel-varandos.htmlLáttam az óvó bácsi kukiját!http://www.life.hu/anyaskodj/20130506-bezzeganya-blog-lattam-az-ovobacsi-kukijat.htmlBálint Antónia gyereket várt Szandi férjétőlhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130519-balint-antonia-gyereket-vart-szandi-ferjetol-bogdan-csabatol.htmlSzerelem az oviban: komolyan kell venni?http://www.life.hu/anyaskodj/20130513-szerelem-az-oviban-mennyire-vegyuk-komolyan.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.