botrányhős Lindsay Lohan siker drog gyereksztár alkohol LifeNight Mara Wilson pszichés betegségek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindenki ússza meg Hollywoodot épelméjűként. A Mrs. Doubtfire gyerekszínésze, Mara Wilson elárulta, szerinte min múlik a dolog.

Hosszú lenne felsorolni a listát, kik azok, akik nem tudták feldolgozni a gyerekként rájuk zúduló sikert. Nem sokan vannak közülük, akiknek mégis sikerült. A különcök közé tartozik a Mrs. Doubtfire - Apa csak egy van gyerekszínésze, Mara Wilson is, aki mindössze 6 éves volt, amikor szerepelt a filmben. A ma 25 éves Mara úgy véli, rengeteg múlik a szülőkön, akiknek kötelességük segíteni és támogatni a csemetéjüket.
"A fiatal sztárok megszokják az őket körülvevő szeretetet és figyelmet, majd amikor elveszítik, nem tudnak mit kezdeni" - így folytatja gondolatmenetét Mara, aki szerint ezután teljesen elvesznek és nem tudják, mit kezdhetnének az életükkel. "Ha beszélhetnék Lindsay Lohannal, arra ösztönözném, hogy hagyja a fenébe a színészkedést és csináljon valami nyugisabbat" - szól a lány tanácsa a botrányhősnőnek, akinek egyébként botanikát javasol a showbiznisz helyett.

Forrás: AFP, Facebook/Mara Wilson
Forrás: AFP, Facebook/Mara Wilson

Mara másik jelentős filmszerepében Matildát, a kis boszorkányt alakította (1996)

Forrás: AFP
Forrás: AFP
Kövesd az Akkor és most oldalt a Facebookon!


Érdekel a retró? A régi idők nagy filmjei, zenéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!



Te felismernéd? Pimasz tekintetű sráccá érett a világ egyik kedvenc gyerekszínészehttp://www.life.hu/anyaskodj/20110929-te-felismerned-pimasz-tekintetu-sracca-erett-a-vilag-egyik-kedvenc.htmlHíres gyerekszínészek - mi lett velük?http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110826-hires-gyerekszineszek-mi-lett-veluk.htmlMegöli magát az egykori gyereksztárhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130516-macaulay-culkin-szinesz-konnyen-lehet-tudorakos-miutan-napi-60-szal.htmlIgazi Adonisz lett az egykori gyereksztárhttp://www.life.hu/life/galeria/20130104-jeremy-jackson-szinesz-a-baywatch-egykori-gyereksztarja-felmeztelenul-setalt-a.htmlKokainoztatta 6 éves kisfiát az egykori gyereksztárhttp://www.life.hu/legykepben/20121217-edward-furlong-amerikai-szinesz-kokainoztatta-6-eves-kisfiat.htmlGyereksztárból mentor lett Britney Spearshttp://www.life.hu/life/galeria/20121129-fotokon-akkor-es-most-britney-spears-enekesno-az-xfactor-mentora.htmlLecsúszott, drogos harmincas lett a cuki gyereksztárbólhttp://www.life.hu/life/galeria/20120824-fotokon-akkor-es-most-macaulay-culkin-gyereksztar.htmlHaldoklik az egykori gyereksztárhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120802-reszkessetek-betorok-drog-miatt-fogy-macaulay-culkin-szenvedelye-halalahoz-vezethet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.