Intim fotó Beyoncéről és kislányáról

2013.06.09. 16:06

Beyoncé, Jay-Z és kislányuk, Blue Ivy együtt nyaralnak egy trópusi szigeten. A családi pillanatokról a rajongók sem maradnak le - hála az énekesnő blogjának.

Az amerikai énekesnő szívesen oszt meg intim pillanatokat a bloján a rajongóival, de ő maga nem rajong azért, amikor a magánéletében vájkálnak. A szupersztárról nemrég ismét annak kapcsán cikkezett a külföldi sajtó, hogy kisbabát vár. Az énekesnő sokáig nem cáfolta a hírt, végül férje tette meg ezt. Beyoncé nehezen viseli a gyermekvárással kapcsolatos pletykákat. A róla szóló dokumentumfilmben elmondta, hogy egyszer már elvetélt, Blue Ivy érkezését pedig csodaként élte meg. A kislány egyébként már másfél éves, és az is biztos, hogy lesz kistestvére - valamikor.

Forrás: Twitter/Beyoncé

Sosem látott képek kerültek elő Beyoncérólhttp://www.life.hu/szepulj/20130529-lifenight-sosem-latott-tablokepek-kerultek-elo-a-grammydijas-rb-enekesnorol.html Nem jön a baba Beyoncénálhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130521-beyonce-ferje-jayz-tagadja-hogy-az-enekesno-masodik-gyerekukkel-varandos.html Rosszul lett Beyoncé - vajon a terhessége miatt?http://www.life.hu/szorakozz/20130515-beyonce-enekesno-aki-a-pletykak-szerint-megint-terhes-kimerultseg-miatt.html Jön a második Beyoncé-baba?http://www.life.hu/anyaskodj/20130513-beyonce-enekesno-masodik-gyermeket-varja-egyes-hirek-szerint.html Divatbotrányok: baklövések Beyoncé módrahttp://www.life.hu/legytrendi/20130507-divatbotranyok-baklovesek-amiket-beyonce-az-enekesno-elkovetett.html Kiálló mellbimbóival sokkolt Beyoncéhttp://www.life.hu/legytrendi/20130417-beyonce-enekesno-meresz-ruhaban-lepett-fel-szerbiaban-legujabb-turnejanak-allomasan.html Izzik a levegő Beyoncé körülhttp://www.life.hu/legytrendi/20130321-beyonce-az-enekesno-lett-a-hm-uj-arca.html Kihalnak az állatok Beyoncé miatthttp://www.life.hu/legytrendi/20130306-beyoncet-kritizaljak-allatbor-taskai-es-cipoi-miatt.html
BeyoncéBlue Ivy Carternyaralásanyaságcsaládénekesnőnyaralás gyerekkel