Babaváró bulit csap Katalin és Vilmos

2013.06.16. 12:04

Hatalmas babaváró bulit tervez a kismama Katalin és férje, Vilmos herceg június végére, a Kensington-palotába. Ez volt a néhai Diana hercegnő otthona.

Bulira készül Katalin és Vilmos. A királyi pár születendő gyermekük tiszteletére szervezi a jelentős eseményt a Kensington-palotába. A helyszín nem véletlen: ez Vilmos édesanyjának, az elhunyt Diana hercegnőnek volt a rezidenciája 1997-es haláláig. Innen szállították utolsó útjára a Westminster-apátságba.

Forrás: AFP

Vilmos nagyon izgatott a rendezvény miatt. A Now magazinnak azt mondta: reméli, hogy édesanyja szelleme is ott lesz velük az ünnepségen. A leendő szülők állítólag azt mondták a vendégeiknek, hogy ne vegyenek drága, extravagáns ajándékokat. A lényeg, hogy mindenki pompásan érezze magát a nagy nap előtt. Katalin várhatóan július közepén hozza világra gyermekét.

Keresztanya lett Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/szorakozz/20130613-katalin-cambridge-hercegnoje-szentelte-fel-a-royal-princess-hajot-southamptonban.html Utoljára jelenik meg Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130610-katalin-hercegno-hamarosan-szulesi-szabadsagra-megy-es-eltunik-a-nyilvanossag.html Szexisebb Katalin hercegnőt szeretne Cavallihttp://www.life.hu/szepulj/20130607-katalin-hercegnot-szeretne-oltoztetni-roberto-cavalli-olasz-divattervezo.html Így nő Katalin pocakja - fotókhttp://www.life.hu/legytrendi/20130603-igy-no-katalin-hercegno-pocakja-terhessege-8-honapjaban-jar.html Csúnyán lepipálta Katalin Kate Mossthttp://www.life.hu/legytrendi/20130530-katalin-hercegno-kate-moss-modellt-is-megelozve-az-elso-szamu.html
Katalin hercegnőVilmos hercegDiana hercegnőKensington-palotabulicsaládbabavárás