Milliókat hagyott családjára James Gandolfini

2013.07.04. 16:44

A nemrég elhunyt színész 70 millió dolláros, csaknem 16 milliárd forintnyi vagyont hagyott hátra. Főleg gyerekei kapnak a pénzből.

A Maffiózók című televíziós sorozat sztárja több millió dollárt hagyott feleségére és rokonaira. A hírek szerint egy december 19-i keltezésű végrendeletet nyújtottak be kedden a manhattani hagyatéki bírósághoz - írja az MTI.

Forrás: HBO

A színész első házasságából született fia, a 13 éves Michael örökli apja vagyonának legnagyobb részét, amelyhez 21 éves korában férhet hozzá. A néhai sztárnak egy kislánya is van, Liliana, aki tavaly született második feleségétől. Olaszországi birtokát a gyerekeknek kell majd felosztaniuk egymás közt, amikor Liliana betölti a 25. életévét. Gandolfini vagyonának fennmaradó részét felesége és rokonai között osztják szét. Ahogy a Life.hu is megírta, az 51 éves hírességgel szívroham végzett Olaszországban.

 

Elbúcsúztatták James Gandolfinit New Yorkbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20130627-kollegai-es-baratai-bucsuztattak-temetesen-james-gandolfini-szineszt-new-yorkban.html Csütörtökön temetik James Gandolfinithttp://www.life.hu/legykepben/20130624-james-gandolfinit-a-maffiozok-sztarjat-csutortokon-temetik-el-new-yorkban.html Az alkohol végzett James Gandolfinivel?http://www.life.hu/gyogyulj/20130622-lehet-hogy-az-alkohol-miatt-kapott-szivinfarktust-james-gandolfini-a.html Elhunyt James Gandolfini, a Maffiózók sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130620-james-gandolfini-szinesz-a-maffiozok-sztarja-szivrohamban-meghalt-51-eves.html
James GandolfinicsaládvagyonörökségvégrendeletMaffiózók (sorozat)