Katalin hercegnő ajándék szülés brit királyi család óvszer Vilmos herceg kórház Finnország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nagy doboznyi ajándékot küldött a finn kormány a hercegi párnak, köztük óvszereket...

Meglepő ajándékokkal lepte meg a finn kormány Katalint és Vilmost. A pár sífelszerelést, és ami a legfurcsább, óvszereket is kapott a kis trónörökös közelgő születése alkalmából - írja a Female First.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A gumi állítólag azért került be a csomagba, hogy a párt arra biztassa: hagyjanak egy kis szünetet a következő királyi csemete világra jöttéig. A síruhával pedig azért kedveskedtek a finnek, nehogy megfázzon majd a kis trónörökös a hűvös, londoni időben. A Kensington-palota szóvivője diplomatikusan csak annyit mondott az ajándékok láttán, hogy Katalin és Vilmos izgatottan várja, hogy kibontsa a csomagot.

Ahogy a Life.hu is megírta, a londoni St Mary's Kórházban jön majd a világra a baba július 13-a környékén, de inkább hamarabb. Az épület előtt kész őrültek háza van: fotósok és rajongók hada várja, hogy megpillanthassa majd a picit. Van, aki létráról lesi a nagy pillanatot.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Fotósok hada a kórház előtt

A trónörökös születése után világszerte ünneplések kezdődnek: a teapartiktól kezdve a spontán utcai örömködésen át a Niagara vízesés befestéséig.

Emberrablók célpontja lehet Katalinék gyermekehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130703-vilmos-egykori-testore-szerint-a-hercegi-par-szuletendo-gyermeke-komoly.htmlÍgy várja a világ Katalin és Vilmos gyermekéthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130701-katalin-es-vilmos-elso-gyermekenek-szuletese-utan-vilagszerte-unneplesek-kezdodnek.htmlKatalin aggódik, hogy Vilmos lekési a szülésthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130627-katalin-hercegno-aggodik-hogy-vilmos-herceg-lekesi-a-baba-szuleteset.htmlKiderült, hol szül Katalinhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130619-katalin-hercegno-elarulta-hol-hozza-vilagra-gyermeket.htmlBombaüzlet Katalin és Vilmos gyermekehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130618-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg-szuletendo-gyermeke-rengeteg-penzt-jelent.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.